Més informació [ Llista d'activitats | Detall d'activitat

 
3001910503   El model agroalimentari i l'alimentació
2020-2021   Jornada / Jornades. Internivells: Ed. Infantil-Primària-Secundària
  
   5/7/2021 - 5/7/2021 (5 hores) de 9:00h a 13:00h
   VT Curs a distància
   _ (A distància) 
  
Format   En línia
Sincronicitat    Síncron
Organització   ST al Baix Llobregat
  
  
  
Inscripció   08/01/2021 - 19/01/2021
  
Descripció i   Metodologia:   Jornada formativa sobre el model agroalimentari i els seus impactes ambientals, especialment sobre la Biodiversitat, i la seva relació amb els horts escolars, els espais verds dels centres i el model agroalimentari.
  
Objectius   -Analitzar la relació entre el model agroalimentari i els hàbits de consum i alimentació amb la pèrdua de biodiversitat, el canvi climàtic i altres factors ambientals i socials
-Promoure accions per disminuir l’impacte ambiental de la nostra alimentació, a nivell individual i a nivell de centre educatiu
-Promoure bones pràctiques d’agroecologia i d’accions per afavorir i incrementar la biodiversitat als horts escolars i als espais verds desl centres educatius.
  
Continguts   -El model agroalimentari i els impactes ambientals i socials de la nostra alimentació
-Anàlisi dels factors del model d’alimentació que condiciona el model agrícola
-Bones Pràctiques per avançar cap a l’Agroecologia als horts escolars

  
Formador/a   Laura Valdés
  
Avaluació   - Aprofitament i transferència immediata d'aspectes relacionat amb els continguts de l'activitat formativa.
  
Requisits de  certificació   Assistència a un mínim del 80% de les hores de la formació.
- Avaluació positiva de les tasques individuals i/o grupals en relació amb l'aprofitament i transferència immediata
  
Persones  destinatàries   Docents de les escoles adherides al programa Escoles Verdes, tots els nivells
  
E-mail   dtbaix@xtec.cat
  
  


Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació
Pla de formació permanent